Sedney Grafisch Buro


Elburgkade 44 1324 HJ Almere
06 51825272 Klik om te bellen

Over Sedney Grafisch Buro

Logo of huisstijl nodig?

Jouw bedrijf is meer dan een logo of een visitekaartje. Met een succesvolle branding creëer je vertrouwen en zullen potentiele klanten eerder zaken met jou willen doen.

Daarom maken we niet zo uit de losse pols een logo, visitekaartje of website. Wij verdiepen ons in jou, je bedrijf, wie je bent, waar je voor staat en wat je doet. We willen weten wie jouw potentiële klanten zijn en op welk niveau je ze moet aanspreken. We kruipen dus in jouw huid en die van je klanten. En daaruit ontstaat jouw huisstijl, jouw ‘brand’. Een beeldmerk dat jouw verhaal vertelt. Dat is de fundering voor iets wat nog kan doorgroeien. Niet tijdelijk, maar geschikt voor de lange termijn!

Met een eigen authentieke huisstijl zorg je ervoor dat je altijd en overal herkenbaar bent. Je spaart jezelf veel tijd omdat je niet per keer hoeft te fröbelen. Wij realiseren jouw eigen stijl in alle middelen, zowel online als offline. Dus of het nu gaat om een goed logo, je huisstijl, je website, je nieuwsbrief, het inrichten van je social media, de signing van je pand of het verzorgen van je drukwerk, SGB regelt het!

Hoe zou jij dat vinden? Je hele huisstijl en visuele positionering geregeld, zonder dat je meteen duizenden euro’s kwijt bent? Daar hebben wij de oplossing voor!

Dat kan al vanaf 64 euro per maand!

Foto's

Sedney Grafisch Buro in het kort

Diensten

Animatie
Buitenreclame
Communicatie advies
Drukwerk
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Marketing advies
Strategisch advies

Media

Fotografie
Internet
Print
Video
Webdesign

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Sedney Grafisch Buro


Elburgkade 44 1324 HJ Almere
06 51825272 Klik om te bellen