SOS design studio


Emmastraat 51 1213 AK Hilversum
035 - 541 31 22 Klik om te bellen

Over SOS design studio

SOS design studio, grafisch ontwerp
SOS design studio is een full-service ontwerpbureau, dat vorm geeft aan organisaties met treffende ontwerpen, zowel online als offline. SOS design studio is gespecialiseerd in ontwerp op het gebied van corporate identity en ontwerp voor dynamische content, zowel op het gebied van web content management als web-to-print.

SOS design studio biedt Corporate Identity management, onder andere door het gebruik van content management editors, zowel online als offline:

SOS design publisher, web-to-print
Voor organisaties met regelmatig terugkerende documenten is web-to-print een ideale oplossing. Met SOS design publisher als online beheertool kunnen gebruikers tekstuele- en beeldaanpassingen binnen een vastomlijnd ontwerp doorvoeren en laten drukken. Met SOS design publisher wordt web-to-print toegankelijk voor bijna iedereen.

SOS web publisher - web content management
Van het onderhouden van een website in een CMS zonder kennis van programmeren, het verzenden van een e-mail nieuwsbrief tot het maken van page-flip documenten. Met SOS web publisher eenvoudig en toegankelijk.

Foto's

SOS design studio, Emmastraat 51

SOS design studio in het kort

Diensten

Communicatie advies
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Marketing advies
Strategisch advies

Media

Interactief
Internet
Print

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

SOS design studio


Emmastraat 51 1213 AK Hilversum
035 - 541 31 22 Klik om te bellen