Stuve Vormgeving


sasker van Heringawei 16d 9034 GD Marssum
0582160403 Klik om te bellen

Over Stuve Vormgeving

Begonnen in 1994 als freelance werktekenaar heb ik inmiddels een brede klantenkring opgebouwd. Ten eerste zijn daar mijn ‘eigen klanten’. Dit zijn bedrijven in verschillende sectoren waar ik huisstijlen, websites, folders, posters, advertenties en elke andere grafische uiting voor verzorg. Dankzij de korte lijnen en een ‘minimale ruis op de lijn’ worden producten snel en accuraat geproduceerd. Ontwerp en uitwerking maar ook de verdere verwerking van een grafisch product zijn bij mij in goede handen. Naast mijn ‘eigen klanten’ werk ik ook als dtp-er/vormgever voor reclamebureaus.

Sinds 2006 timmer ik ook aan de weg als beeldend kunstenaar. Schilderijen, tekeningen, in kleur en zwart/wit/rood op papier en doek, portretten in opdracht. Van 2006 tot 2009 heb ik naast mijn kantoor aan de Rijpsterdyk in Marssum een atelier. Daar geef ik naast mijn eigen schilderwerk ook cursussen - en workshops tekenen en schilderen aan particulieren en bedrijven.

Sinds begin 2009 heb ik een bedrijfspand aan de Sasker van Heringawei 16d in Marssum. Een ruimte van 144 vierkante meter herbergen een ruim atelier op de begane grond en op de verdieping ontplooi ik mijn grafische activiteiten. In mijn atelier is ruimte voor workshops van 5 tot 30 mensen. Alle materialen zijn aanwezig. En hier ontwikkel ik mij verder als beeldend kunstenaar. In 2007 en 2008 heb ik regelmatig geëxposeerd in Leeuwarden en omgeving. In 2009 wordt het exposeren uitgebouwd.

Heeft u belangstelling in het volgen van een workshop of een cursus, of wilt u investeren in kunst, kom dan gerust eens langs of neem contact op voor een kennismaking.

Stuve Vormgeving in het kort

Diensten

Grafisch ontwerp
Huisstijlen

Media

Internet
Print

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Stuve Vormgeving


sasker van Heringawei 16d 9034 GD Marssum
0582160403 Klik om te bellen