Turksma & Partners Reclamebureau


Haakswold 8 7961 LE Ruinerwold
0522481784 Klik om te bellen

Over Turksma & Partners Reclamebureau

Uw klant heeft zijn informatieachterstand ingehaald

Dat geldt voor de meeste producten en diensten. Wie communiceert met de laagste prijs, het grootste aanbod of de beste service, krijgt het steeds moeilijker. Het kan ook anders.

Wie durft na te denken over zijn rol naar de consument/afnemer ontwikkelt inzichten die, in combinatie tot producten of diensten, tot een nieuwe propositie leiden. Een uitdaging die Turksma & Partners als veelzijdig communicatiebureau, reclamebureau en marketingbureau in Drenthe, Groningen en Overijssel graag met u aangaat. Zo haal je meer uit je dienstverlening, kom je tot een communicatie strategie met claims die gewaardeerd worden door de markt.

Dat bedoelen we met “maakt waar(de)!

Turksma & Partners heeft al veel van dit soort sessies gehouden. Voor internetwinkels, schildersbedrijven, meubelzaken, machinebouwers, scholen en advocaten. Het waren stuk voor stuk eye-openers. Waarom moeten klanten bij u kopen? Wat kunnen ze kopen, wat hebben ze er voor over en is er behoefte? Confronterende vragen die niet altijd gemakkelijk te beantwoorden zijn. Zeker niet als je daar de concurrentie naast legt. Waar blijft dan de meerwaarde? Het is gelukkig niet vaak voorgekomen dat die niet te vinden was, maar daar moet u dan wel naar willen zoeken, samen met ons.

Haal meer uit de marketing/communicatie en analyseer met Turksma & Partners uw strategie, de doelgroep en de markt.

Foto's

Onze locatie

Turksma & Partners Reclamebureau in het kort

Diensten

Communicatie advies
Marketing advies
Strategisch advies

Media

Interactief
Internet
Print

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Turksma & Partners Reclamebureau


Haakswold 8 7961 LE Ruinerwold
0522481784 Klik om te bellen