Twentse Storm Strategie en Concept BV


Oelerweg 95 95 7555 GL Hengelo
0743766091 Klik om te bellen

Over Twentse Storm Strategie en Concept BV

Twentse Storm is een strategisch communicatiebureau, van oudsher een reclamebureau. Wij ontwikkelen creatieve communicatie concepten. Wij zijn vakidioten met een gedeelde passie. We verbinden mensen met merken. 

Twentse Storm biedt bedrijven en organisaties een creatieve en effectieve oplossing in een snel veranderende wereld. Een concept waarmee je klanten in het hart raakt. Dit zijn uitsluitend onderbouwde, creatieve concepten die relevant en authentiek zijn.

Onze aanpak kenmerkt zich door tevreden klanten uit diverse branches. We werken voornamelijk voor MKB+, Non profit, Zorg, Maakindustrie en Retail.

We zijn op ons best in een regierol. We hebben een compact team en zijn omgeven door een professionele en flexibele schil. Zo zetten we de juiste specialist aan tafel bij elk vraagstuk en kunnen opschalen daar waar nodig. Dat maakt onze organisatie slagvaardig, we kunnen zo onze dienstverlening heel gericht inzetten. Win-win voor iedereen dus.

Zet je schrap voor een Twentse Storm! Voor wie zich staande houdt, werkt zo'n storm erg verfrissend. Wij denken in kansen en omarmen de verandering!

Twentse Storm is in 2018 gefuseerd met Webton en valt formeel onder de Webton enthiteit

Twentse Storm Strategie en Concept BV in het kort

Diensten

Communicatie advies
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Marketing advies
Strategisch advies

Media

Fotografie
Interactief
Internet
Internet
Print
Video
Webdesign

Bedrijfsgrootte

Groot (vanaf 10 medewerkers)

Onze locatie

Twentse Storm Strategie en Concept BV


Oelerweg 95 95 7555 GL Hengelo
0743766091 Klik om te bellen