Van Huis Uit Makelaars


Jan Pieter Heijestraat 146 hs 1054 MG Amsterdam
0208903099 Klik om te bellen

Over Van Huis Uit Makelaars

Van Huis Uit Makelaars

Wij opereren in en om Amsterdam en Amstelveen. Van Huis Uit Makelaars beschikt over een rijk netwerk en kennis van de regio. Bij ons krijgt iedere klant een persoonlijke makelaar met aandacht voor de individuele situatie en wensen. Onze missie is om de optimale match te bereiken tussen verhuurder en huurder.

Verkoop
Van Huis Uit Makelaars staat u terzijde om uw huis scherp in de markt te zetten. Wij gaan actief op zoek naar potentiële kopers en hierbij benutten wij ons uitgebreide netwerk in de Amsterdamse makelaardij.

Verhuur
Door onze nauwe contacten met internationale bedrijven zijn wij in staat om woningen snel te verhuren. Omwille van de betrouwbaarheid controleren wij altijd de achtergrond van huurders.

Huur
Door ons ruime netwerk kunnen wij mensen binnen korte tijd een passende woning aanbieden. Wij begeleiden huurders persoonlijk, ook na het tekenen van het huurcontract.

Expats
Wij verzorgen corporate housing in Amsterdam e/o voor medewerkers van internationale bedrijven die een bepaalde tijd in Nederland werken. De ideale match tussen expats en verhuurders.

Van Huis Uit Makelaars in het kort

Diensten

Strategisch advies

Media

Interactief

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Van Huis Uit Makelaars


Jan Pieter Heijestraat 146 hs 1054 MG Amsterdam
0208903099 Klik om te bellen