Terug

Profielwerkstuk over reclame?

Mirthe

Wij houden ons profielwerkstuk over reclame en wij zouden graag willen weten welke soorten reclame er bestaan. Dus alle soorten. Welke soorten zijn er allemaal?

 

mvg Mirthe


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Webdesign

Full service reclame en internetbureau gevestigd in Gorredijk. We zijn gespecialiseerd in webdesign, website ontwikkeling, webapplicaties en internet marketing.

 • Huisstijl

  Huisstijl wil zeggen; de visuele identiteit van een onderneming. Kortom, logo, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, flyer etc. Een huisstijl is het gezicht van een onderneming.

 • Bedrijfsvideo

  Simpel, snel en efficiënt een goede commercial, Sinnige Reclamebureau laat beelden spreken. “Show them, not tell them.” Door plaatsing op YouTube vergroot u direct uw vindbaarheid.

 • Drukwerk

  Voor zowel offsetdruk als digitale druk bent u bij ons aan het goede adres. Razendsnelle online aanlevering en lokale productie digitaal en in offset. Web-to-print noemen we dat. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen.

 • Belettering

  Sinnige reclamebureau is ook bezig met het leveren en installeren van diverse soorten belettering. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u altijd van een passend advies te voorzien.

 • Promo gifts

  Wij staan garant voor een snelle levering, scherpe prijzen en een persoonlijke begeleiding bij het bestellen van uw relatiegeschenken en promotionele artikelen. We bieden een breed assortiment.