Whello


Moermanskkade 301A 1013 BC Amsterdam
085 401 3416 Klik om te bellen

Helpen je bij het vertellen van jouw merkverhaal
Je eigen marketingteam die voor impact zorgen
Eigen marketingstrateeg die inspeelt op kansen

Over Whello

Whello is een merk dat staat voor groei. We combineren de why (je merkverhaal) en hello (aandacht door online marketing) tot Whello. Zelf groeien we ook hard. Zo bestaan we inmiddels uit meer dan 35 strategen, creatieven, marketingspecialisten en webdevelopers.

We zijn gevestigd in de Houthavens, de creatieve broedplaats van Amsterdam. Hier werken we samen met de verhalenvertellers van BureauTekst en de videocreatieven van Skipp. Ga jij ook voor groei?

Werken voor mooie merken

Wat vind jij een mooi merk? Voor ons zijn dat bedrijven met een inspirerend verhaal. Dat kan allerlei vormen hebben. Creatieve mensen met een briljant idee. Wereldverbeteraars met een missie. Een club inspirerende mensen met een grote drive.

Ieder mooi merk heeft een uniek karakter. Wij helpen die te vinden en uit te dragen. Van een sterk merkverhaal naar performance campagnes. Niks motiverender dan opdrachtgevers laten groeien door creativiteit en data.

Impact maken met Whello

Met z’n enorme gedaante en gigantische splash kan niemand om de walvis heen. Een dier met een grote impact. Dat is precies wat wij als bedrijf ook willen waarmaken. Dat doen we onder andere door marketing uren te doneren aan betekenisvolle bedrijven als Reefolution, met duurzame teamevents en een klantenbestand vol merken die goed doen. Dat is mooi werk.

We Grow Brands

Foto's

Whello Slogan

Whello in het kort

Diensten

Branding
Campagne
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Marketing advies
Seo
Strategisch advies

Media

Internet
Social Media
Video
Webdesign

Bedrijfsgrootte

Groot (vanaf 10 medewerkers)

Certificeringen

Google Partner

Google Marketing Platform Certified

Bing Partner

Onze locatie

Whello


Moermanskkade 301A 1013 BC Amsterdam
085 401 3416 Klik om te bellen