XCJ reclameproductie, reclamebureau in Apeldoorn


Prof. Rontgenstraat 8 7311 AM Apeldoorn
055-5786129 Klik om te bellen

Over XCJ reclameproductie, reclamebureau in Apeldoorn

XCJ. Drie letters die samen model staan voor de meest recente manier van communiceren: snel, effectief, lekker kort en krachtig.

XCJ. De naam van hét Apeldoornse bureau voor reclame en productie. Synoniem voor snel, effectief en krachtig (samen)werken via korte communicatielijnen. Een groeiend aantal mensen zet de nieuwste fonetische spelling moeiteloos om in spraak. Degenen die daarmee minder vertrouwd zijn, helpen wij met plezier verder. XCJ staat voor ‘ik zie je’. En dat maken wij waar.

XCJ heeft oog voor de opdrachtgever, ziet de noodzaak in van efficiënte communicatie, houdt de markt scherp in de gaten en heeft zichtbaar plezier in reclame en productie. XCJ past effectieve maar vooral betaalbare en functionele reclame-uitingen toe. Voorbeelden zijn logo’s, huisstijlen, websites, brochures, periodieken, abri’s, advertenties, direct mail, point-of-sale materialen, buitenreclame en multimediapresentaties. XCJ is allround expert in reclame en productie voor kleine, middelgrote en grote bedrijven in de uiteenlopende branches.

XCJ is solo een sterk bureau met jarenlange branche-ervaring, een stevig netwerk en vooral heel veel ambitie. Toch koos XCJ bewust voor een extra versterkende factor. Eigenwijs en onafhankelijk maakt XCJ deel uit van een solide grafisch bedrijf. Daardoor beschikt XCJ over meer DTP-ers en vormgevers dan gemiddeld en dat is handig. Zo kunnen we altijd gebruikmaken van creativiteit die past bij de opdracht. Bij elke opdracht kunnen we bovendien van meet af aan rekening houden met produceerbaarheid, toepassingen, gebruik en beschikbaarheid van materialen, velindelingen en de relatie tussen oplage, productiecapaciteit en prijs.

XCJ realiseert elke productie, net waar het voordeliger is, extern of in eigen huis. Van finishing touch tot conventionele offset, van brainstorm tot grootformaat digitaal printwerk. Daarnaast onderhoudt XCJ contacten met talloze collega-grafici, drukkerijen en leveranciers. Dat maakt ons optimaal deadlinegevoelig, efficiënt en betaalbaar.

XCJ houdt van heldere afspraken en korte communicatielijnen als het om inhoud, uitvoering, looptijd en financiële consequenties van opdrachten gaat. Dat komt onder meer tot uitdrukking in de offerte. Geen vage indicaties maar helder en inzichtelijk opgebouwde totaalbedragen. Dat schept duidelijkheid.

XCJ is in voor langlopende projecten en voor losse projecten zonder vervolgverplichting. Voor beide telt dat wij het werk doen waar wij goed in zijn, zodat onze opdrachtgevers zich kunnen richten op het werk waar zij goed in zijn. XCJ adviseert, denkt mee, doet mee en verrast. Werk dat uit onze handen komt, wordt gezien. En dat is dus precies de bedoeling.

XCJ Zien en gezien worden.

XCJ:

De ontwerpers van GNGR
(de organic relaxdrink) www.gngr.org

De makers van het ION oplaadpunt voor Sparta
www.sparta.nl

De makers van BOBCORN voor Magic Light Nederland.
www.bobcorn.nl

Het internetmarketingbureau van
Hotel Gastronomique De Echoput. www.echoput.nl

Foto's

Het pand van XCJ reclameproductie in Apeldoorn

XCJ reclameproductie, reclamebureau in Apeldoorn in het kort

Diensten

Communicatie advies
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Marketing advies
Strategisch advies

Media

Audio
Interactief
Internet
Print
Video

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

XCJ reclameproductie, reclamebureau in Apeldoorn


Prof. Rontgenstraat 8 7311 AM Apeldoorn
055-5786129 Klik om te bellen